Самим тим расписан је конкурс како би се они који желе пријавили да учествују на нашем такмичењу где ће жири и публика одлучити ко ће се наћи на великој сцени престижног музичког такмичења.

Продукција је објавила званично саопштење о правилима приликом пријаве за ово музичко такмичење, као и које награде ће троје првопласираних освојити:

- Мегатон продукција расписује конкурс за музички конкурс "Беовизија". Конкурс је отворен до првог децембра. Песме које се пријављују не смеју бити јавно извођене или пријављене за неки други фестивал. Селекциона комисја ће одабрати 36 композиција које ће учествовати у првој и другој полуфиналној вечери. У финалној вечери ће учествовати 16 најбоље пласираних. О пласману одлучује новинарски, стручни жири и публика СМС гласовима. Прва награда је 50.000 евра, друга награда је 30.000 евра, а трећа 20.000 евра. Све пријаве слати мејлом на беовизија@мегатон.рс. Уз пријаву послати и демо верзију композиције. Фестивал ће бити одржан у фебруару 2022. године. Све детаљне информације потражите на www.мегатон.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".