Први разлог због кога је пријатељство пукло је тај што је Саша почео да се дружи са Јеленом Карлеушом са којом је певачица годинама у судским процесима, а убрзо је почео да износи у јавност "прљав" веш о пријатељици.

То је за Цецу био велики шок и издаја.

Потом је почео да вређа њену децу, а њу назвао "црном удовицом". 

Фото: АТА имагес

 

Убрзо је нашао нову замерку. Прозивао је Цецу јер је певала по ромским свадбама, а колеге су овај пут стале на њену страну. Андреана Чекић је поручила да је није издао да би као некад добио део тог новца и да престане да кука за новцем. 

Певачица је годинама ћутала, није желела да улази у дубљу причу.

- Уопште не желим да улазим у ту причу. Никада нисам била неко ко прича о другима, па нећу ни сада. Видић и ја имамо 18-годишње пријатељство и на то нико никада не сме да пљуне. Никада! А, да ли се између мене и Видића дешава нешто је искључиво само између нас двоје - рекла је Цеца својевремено док је Видић је испричао како је дошло до прекида пријатељства: 

Фото: АТА имагес

 

- Све се десило 2018. године, на прослави њеног рођендана. Хтео сам ја још годину дана раније да прекинем целу ту причу, али као ајде. Онда је једном изоговарала моје јако добре пријатеље и тад сам рекао доста. Пет пута сам јој рекао да не прича о мојим пријатељима, и она сваки дан понавља. Онда један њен пријатељ, да га тако назовемо, зове да види као шта је било, да нас мири. Ја му лепо објасним да ја нисам подгузна мува као он и да не зависим од ње као он. Ја знам све, информације све долазе до мене јер људи знају да ја не ћутим. Људи причају да смо били нераздвојни 18 година, што није истина, него 16 - изјавио је тада.

(Република/Свет)

БОНУС ВИДЕО: