Па да подсетимо, до трагедије је дошло у недељу око пет сати ујутру када је настардали био у друштву пријатеља који су претходно били на прослави.

Сумња се да је до несреће дошло када је Лазар стао на руб бедема новосадске тврђаве и извадио телефон како би направи селфи, али је у том тренутку је изгубио равнотежу и приликом пада махинално за собом повукао свог дугогодишњег пријатеља Стефана Љ. који је том приликом тешко повређен.

Лазарева рођака рекла је за Курир да је његова породица тешко примила вест да су остали без њега, а поготово на начин на који је изгубио живот.

- Лазарева породица је занемела када су сазнали за вест да је настарадао. Радовао се прослави момачке вечери свог пријатеља, а купио је и нову кошуљу коју је носио на весеље. Начин на који је отишао у смрт је заиста застрашујућ, и питамо се да ли је заиста због фотографије изгубио живот - каже рођака и додаје да је он пре пет шест година остао без оца.

Фото: Д. Дозет

 

- Породица спрема сахрану, а сахраниће га поред оца који је умро након болести. Одбукција ће показати које је све повреде имао након пада, али то више није ни толико битно, с обзиром на чињеницу да га више ништа не може вратити.

Како наводи саговорница, погинули је радио у државној фирми, а пре неколико година затворили су породични ресторан који су држали у Параћину.

- Они су јако фина, добра и домаћинска породица, није што су моји, али ова трагедија их је дотукла. Једва су се опоравили од губитка оца и стуба породице, а сада јадна његова мајка сахрањује сина - каже она и додаје да је Лазарева и Стефанова породица из села поред Параћина, али да су се они још као мали преселили у град.

Фото: Друштвене мреже

 

- Долазили су викендима и за распуст у село. Много су се дружили, шалили и уживали, а сада им је све то прекинуто. Молимо се да Стефан преживи, да буде добро и да се врати својој породици.

На друштвеним мрежама пријатељи и рођаци се опраштају од погинулог Параћинца, а једна од рођака се опростила његовом фотографијом.

- Почивај у царству небеском батице мој - написала је Лазарева рођака која је објавила његову фотографију.

Фото: Друштвене мреже

 

БОНУС ВИДЕО:

СВЕДОЧЕЊЕ БРАТА НАСТРАДАЛОГ У ПОЖАРУ У НИКШИЋУ: Чуо сам малу експлозију, све се десило брзо

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".