Јована Јеремић сваког викенда у својој емисији изненади гледаоце неким новим перформансом, видеом или фотографијама, али овог пута је отишла корак даље.

Водитељка је у жељи да гледаоцима приближи хиџаму, отишла на исту и на свом примеру открила зашто је овај третман добар за здравље.

Усред емисије ишао је снимак на коме Јеремићева лежи на столу потпуно гола до појаса, а на леђима су стајале чаше које су под вакумом држале њену кожу из које је излазила крв.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Викенд ново јутро

 

 

Метода хиџаме захтева такав третман где је појављивање крви вид детоксикације и чишћења иако то потпуно изгледа другачије.

Подсећања ради, хиџама је јединствена метода детоксикације организма помоћу ефекта вакума. Чашице које стварају вакум постављају се на одређене акупунктурне тачке на телу и када се направи вакум, оне се прилепљују за кожу и увлаче је у себе.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Викенд ново јутро

 

 

Кожа тако набубри под чашом, а вакум прикупља крв која се налази испод површине коже. Више од 90 одстоове крви која се накупи испод чаше је биолошки отпад из организма који јетра није успела да избаци. Тако се кожа дубински одваја од кости или мишића пружајући крви да проциркулише.

БОНУС ВИДЕО: