Како је за Информер.рс испричала комшиница убијене у Улици Драгутина Илкића Бирте, Душан је данас упао у кућу код С. Ј. и посвађао се са њом око станова које је она требала да добије од инвеститора из Београда.

- Он је искористио прилику што је Кеји дошла комшиници и дошао код ње. Он је трећа кућа од убијене. Кеја му је рекла да треба да добије три стана од инвеститора, јер их је хтела за три ћерке, а он је на то полудео. Рекао јој је "како ти три стана, а ја два", пошто је и он хтео да склопи уговор са истим инвеститором. Потом је зграбио нож и са њиме четири или пет пута избо несрећну Кеју.Затим је кренуо да јури за комшиницом која је дошла код ње, али је она побегла- каже за информер.рс шокирана мештанка улице у којој се догодио стравичан злочин.

Она наводи да је Душан живео сам, али да је знао да попије.

- Није он био лош раније, никад се не би рекло да би такво нешто урадио. Знао је да помогне и позајми неки алат. Не бид дошло данас до овога да није та комшиница дошла,па јој Кеја откључала капију. Изгледа му је пала нека магла на очи. А Кеја је имала већи плац од њега и не знам шта се бунио. Тај договор са инвеститором још није био коначан - прича наша саговорница.

Како наводи, за злочин је сазнала када је дошла из града.

- Пред кућом је била полиција, а онда сам чула да је Дуле убио Кеју. Нека цркне у затвору! Она је била добра жена и није се са никим свађала. Има три ћерке и унучад. Да су они били ту, не би Дуле смео да им приђе - испричала нам је узнемирена комшиница убијене жене.

Осумњичени је ухапшен одмах након извршења злочина и одређено му је задржавање до 48 сати.

О злочину се огласило и Више јавно тузилаштво у Панчеву.

- У кући у Улице Драгутине Илкића Бирте пронађено је тело Ј.С. из Панчева. Лице Д.Д. из Панчева је ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство тако што је истог дана у преподневним часовима лишио живота покојну Ј.С. употребом ножа. По налогу овог тужилаштва одређено је задржавање према Д.Д. у трајању до 48 часова, у којем року ће бити спроведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Панчеву. Дежурна заменица јавног тужиоца је изашла на место догађаја ради обављања увиђаја, наредила је судско-медицинску обдукцију беживотног тела и предузела је друге радње ради прикупљања доказа - наводе из Тужилаштва.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".