Наиме, његов син је атлетичар, који брани боје Атлетског клуба Сарајево, а чији чланови су нападнути су пре неколико дана у Бару.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Певач је сада проговорио о инциденту.

"Ово није међудржавни сукоб. Човек ми је потврдио да није на националној основи. Питао сам свог сина и рекао ми је да није било псовки на националној основи. Није било национално. Такође, рекао ми је да издаје апартмане Босанцима и да не зна како ће људе погледати у очи. Скупљао је паре за комби нашим навијачима, 25 евра дао. Из свега овог се може изродити велика опомена, али и пријатељство", навео је певач и додао:

"Мом сину ће бити потребно времена да схвати да је опроштај једини начин. Нисам верник практикант, ја сам верник свих вера. Од сваке вере сам узео оно што ми се свиђа. Морамо се добро запитати куд гонимо. Смирен ум доноси решење. Крв се крвљу не пере. Како се пере флека од крви, па пере се хладном и чистом водом. Погледајте ту симболику. За све наше глупости ићи ће деца у ровове, а мајке у црнине. Ја то говорим људима. Време је да станемо", казао је Алдин за Н1.

 

 

Подсетимо, осим бројних хитова по којима публика препознаје Ал Дина, он се у центру нашао и када је претрпео насиље од бивше супруге.

"Те вечери сам нормално довео синове Ардуани. Наш иначе лош однос додатно је ескалирао зато што Харун није желео да иде код мајке. После тога уследио је оштар вербални сукоб између нас двоје, који је убрзо прерастао у физички обрачун. Ардуана ме је чупала за косу и ударала, дословно могу да употребим опис који сам прочитао у неком тексту о нама: ‘Убила ме је као вола у купусу'", испричао је тада и додао да му је најтеже пало то што су њихови синови, гледајући све то, вриштали од плача покушавајући да смире родитеље.

"Нисам васпитан да икада и помислим на то да физички насрнем на жену, па се због тога ни у једном тренутку нисам бранио. Али, преклињао сам Ардуану да стане, да се заустави и покуша да се уразуми, не због мене, већ ради наше деце. Раздире ме бол што су наши синови присуствовали овом, за њих свакако трауматичном догађају. Плашим се како ће се све одразити на њихов психички развој. Нисам желео да се браним када је моја супруга насрнула на мене, само због начина на који сам васпитан и због наше деце", додао је.

(Н1, Блиц.рс)