Теодора је поделила фотографију у истом амбијенту и на којој је заузела исту позу, али је разлика у томе, што је Теодора на фотки коју је објавила обучена.

- Ово је оригинална фотографија. Људи не ложите се - написала је Теодора уз објаву на којој позира у купатилу.

Убрзо након Теодоре, огласила се њена мајка Гордана Џехверовић која сматра да јој аферу смештају љубоморне колеге са естраде.

Фото: АТА имагес

 

 

- Искрено да вам кажем, сад сам по*издела, кружи неки снимак на ТикТоку, ми ни немамо тај ТикТок... Прошлог уторка се то десило. Бежи бре, повраћало ми се кад сам то видела! Било ми је мука, ја мислим да ми је адреналин био хиљаду тог тренутка! Звала сам Саву, рекох: "Видиш ли то", и он се изнервирао - прича Гордана за Пинк.рс и додаје да се њена ћерка увек изнервира када се деси нека оваква ситуација.

Foto: Jutjub printskrin/Red TV

 

 

- Нисам смела ни да је питам. Знам да она такве ствари себи никада не би приуштила, знам да се увек толико изнервира, да је толио заболи, каже ми:"Шта ме зовеш такве глупости да ме питаш када ме знаш добро", онда је нисам ни питала. Шта да радимо, људи се баве свим и свачим, на све су спремни - рекла је мама Џехва и додала:

- То тако некоме падне на памет, љубомора, завист, имаш људе који се баве само тиме. Коме смета Теодора? Па, тај свет музички, увек ту постоји ривалитет ко је бољи, ко је гори. Покушавају на неки начин да је оскрнаве, али ми добро знамо ко је, шта је и каква је она. Некада будем у шоку колико људска глупост, завист и пакост може да иде. То је цена њене популарности, цена звезде, ипак је она ни из чега направила нешто - закључила је Џехверовићка.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".