Како се сазнаје од брата повређеног Абдула, он је сада стабилно и имао је неколико операција и донора коже.

- Добро је, имао је још две успешне операције, хвала Богу. Више није на интензивној нези, сада је у обичној болничкој соби. Прошли петак је сазнао да је изгубио децу, све до тада није знао, јер није био свестан. Изгледа мирно и смирено, труди се да прихвати то, зна да је учинио све да их спаси - испричао је Еслам, брат повређеног Абдула.

Абдул би требало ускоро да изађе из болнице, а заједно са супругом Амром тражи апартман у којем ће живети и надају се новом почетку.

Фото: Јутјуб принтскрин/Infolid

 

Огласио се и отац малишана

- Хвала свима који су питали и бринули за мене. Много се боље осећам. Хвала свима који су ми донирали кожу. Моја деца су сада на неком бољем месту, у рају и молим се за њих - рекао је Абдул на друштвеним мрежама.

Фото: Г. Шљивић

 

Он захваљује Богу јер се опоравио и прича кроз какав је болан процес прошао и нада се да нико не мора да пролази кроз то. Такође, истакао је и замолио све да се моле да његова жена Амра буде боље, јер је у лошем менталном стању, још је у шоку након потресне трагедије коју је преживела.

Подсетимо, пожар се догодио 5. марта у јутарњим часовима у стамбеној згради у Новом Пазару. У стравичном пожару настрадало је четворо деце старе од шест месеци до пет година, а отац Абдул, египатски држављанин, је био тешко повређен. Мајка деце Амра је била лакше повређена, а накнадно се сазнало да је трудна.

Фото: Г. Шљивић

 

Фото: Г. Шљивић

 

Отац четворо малишана жив је горео док је покушавао да спаси своју децу, тврде очевици овог страшног догађаја. Несрећни човек је преко терасе покушао да уђе у собу где су му била деца, али није успео да отвори врата.

Брачни пар се упознао преко интернета

Како је испричала породица раније, брачни пар се упознао преко интернета, а убрзо су се и заљубили.

- Живели су у Каиру близу наше породице, онда су се након пар месеци вратили у Србију како би Амра завршила студије медицине. Добила је прво дете дечака Заина, затим су поново дошли у Каиро, а дечак је одрастао са нама све док нису морали да се врате у Србију. Стално су били на релацији Египат-Србија, посећивали су нас кад год су могли, али су се враћали у Србију због Амриних студија медицине - испричао је раније стриц страдале деце.

БОНУС ВИДЕО:

МЕСТО НЕСРЕЋЕ У НИШУ: Комби ударио бициклисту, мушкарцу није било спаса

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".