Ниаме, Кејти има девет академија лепоте широм земље, један салон лепоте, а производи и низ различитих професионалних алата за улепшавање, као и вештачке трепавице. Кејти каже да је захвална мајци што ју је повукла из школе, пише "Тхе Сун".

- Моја мама Карен је поступила добро. Многи би рекли да је погрешно допустити тако младом детету да одустане из школе, али ја сам пример да вам не треба никакав сертификат да успете у животу. Школа вас не учи предузетништву и економији. Није све у стандардном школовању - уверена је Кејти, која је школу напустила због вршњачког насиља коме је била изложена.

- Девојчице су ме тукле, затварале у тоалет, претиле да ће ме избости, шириле гнусне лажи о мени и слале су ми грозна писма и претње на кућну адресу. Била сам на ивици самоубиства и тада су родитељи схватили да морају да нешто предузму. Школована сам код куће, али нисам стекла никакве званичне дипломе и квалификације - каже, додајући да је њена лепота оно што ју је извукло.

- Са 14 година су ме контактирали из једне агенције за моделинг. То ми је много помогло, а у послу манекенке много сам научила и поставила сам основе за свој приватни посао. Са 16 година сам кренула на курсеве и са 18 сам основала сопствену моделинг агенцију. Међутим, имала сам и сан да отворим свој соларијум до своје 30. године. Подигла сам кредит и позајмила остатак од родитеља и решила да искомбинујем соларијум са послом манекенке. После шест месеци, затворила сам агенцију за моделинг и окренула се само индустрији лепоте. Отворила сам салон и тако је почело. Било је тешко у почетку, наравно. Био је то нов салон, тек је требало да изградим репутацију и окупим клијенте. Била сам у дуговима до гуше. Дала сам себи рок пет година да исплатим све и успела сам у томе. Управо ми је помогло то што немам излаза - знала сам да морам да изгурам све - каже Кејти која је 2009. године завршила курс за надоградњу трепавица. До 2012. године, већ је имала пар отворених академија за лепоту.

- Сада зарађујем милионе. Некад и даље не могу да верујем да сам толико успешна. Из ове перспективе сам захвална својим мучитељима, јер да није било њих ја ово не бих постигла. Данас и сама имам ћерку, и када би желела да се испише из школе, у потпуности бих је подржала јер знам да школа није гаранција за успех - каже она.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".