Јована Јеремић каже да је спремна за други брак, а својој ћеркици Леи жели да подари брата.

Какав мушкарац може тебе да освоји, да ли си заљубљена?

- Не подносим лаке мушкарце, чим чујем да је швалер знам да није за мене. Прави мушкарац зна до кад је са једном, од кад је са другом, не вара. Ја сам увек заљубљена у своје дете, у свој посао. Волим, рецимо да желим да волим. Статус везе, не знам јер сам преокупирана станом и послом. Када се појави тај човек који је мени судбински намењен, ја ћу то знати одмах.

Какви су твоји критеријуми?

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

- Презаузета сам и преуспешна жена да бих трошила време са нормалним мушкарцима, који су добри али нису за мене. Ја сам жена која тражи много, јер даје све. Нећу се никад више удати док не нађем мушкарца који ће ми променити живот из корена. Желим стил живота потпуно другачији, оно што сам ја замислила. Не кажем да сам сама, али не кажем ни да сам пронашла човека свог живота. У сваком случају свој живот нећу приказивати као некад, јер сви успешни мушкарци не воле да се сликају и то је супер.

Колико је твом партнеру тешко да се избори са свим твојим удварачима?

Фото: АТА имагес

 

 

- Њему није тешко, нити ће му бити, зато што је он довољно јак и моћан, самоуверен да зна да ја волим само њега. Ја то ставим до знања, јер сам јако љубоморна жена. Не дај Боже да ми сутра неко стартује мужа, јер свако ко би на било који начин покушао да угрози моју породицу може само да се нада најгорем. Таква сам била и у првом браку.

Како би казнила ту жену?

- Различити су начини, све зависи од преступа, али у сваком случају била би праведно кажњена, зато што је ку*ва, а ја ку*ве не подносим! Јованин кодекс, никад не варам, никад нисам друга и никада другарици нисам узела дечка.

Колико би волела да имаш деце у другом браку?

- Мени судбински стоји још једно, до двоје. Волела бих да то буде син и да се зове Василије, по Василију Острошком.

(Информер)