Луна је заблистала на сестриној прослави, а овом приликом по први пут је показала труднички стомак у јавности.

Луна је том приликом на почетку интервјуа открила да ће вечерас попити чашу вина.

- Чашу, пијем само једну чашу вина. Труднице могу да попију само једну чашу. Сестра ми не слави 18. рођендан сваког дана. Ја се сећам свог 18. рођендана, то је баш озбиљан тренутак, улазиш у неке озбиљне године - казала је Ђоганијева и присетила се свог 18- ог рођендана.

Луна је након приче о пунолетству прокоментарисала и односе у браку с Марком, али и о трудноћи. Бивша задругарка недавно је изгубила бебу, због чега је ову трудноћу неко време крила од јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

- Искрено, није владала велика еуфорија због моје претходне трудноће. Тада смо чак окачили и клип где смо саопштили. Овога пута смо рекли да ћемо бити паметнији, одлучили смо да сачекамо. Чекали смо три месеца. Имали смо госте када сам му саопштила. Позвала сам га у тоалет и тихо сам му рекла: "Океј, трудна сам, био си у праву" - казала је Луна.

- Ја сам јој рекао да је трудна и рекао сам јој:"Иди купи тест, веруј ми трудна си" - додао је Марко.

Ђоганијева је одлучила и да медијима призна да чека девојчицу чије ће име почињати словом "Л", што је уједно почетно слово њеног имена.

- И сада када је све како треба, објавили смо. Биће девојчица и зваће се на слово "Л". Свиђа нам се то друго име, Миа је са почетним Марковим словом, а друга девојчица ће бити с почетним словом мога имена.

Луна и Марко истакли су и да њихова ћеркица Миа није још свесна чињенице да ће ускоро постати старија сестра.

- Миа није свесна, али зна да је у мамином стомаку беба, па је она мази - рекла је Луна.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".