До жестоке свађе, а умало и физичког обрачуна дошло је између контроверзних учесница ријалитија "Задруга 6", ћерке и мајке - Миљане и Марије Кулић, због чега је, како прича старија Кулићка, реаговао и Центар за социјални рад.

Миљана Кулић је, наиме, исполивала Марију Кулић јер није хтела да подржи њену везу са Лазаром Чолићем Золом.

На те речи, Миљана је побеснела па је исполивала Марију, а затим јој и рекла да би било боље да је умрла када се разболела од најтеже болести.

 

 

Након овог скандала у кући, на друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се чује како старија Кулићка прича Ивану Маринковићу да је због Миљане "Задругу" морао да посети Центар за социјални рад.

- Јутрос био Центар за социјални рад, контрола после онаквог њеног агресивног понашања према мени, морала је да ради Центар за социјални рад и контрола, цело јутро. Овде дошли, били и у апартману - открила је Марија.

Иван Маринковић је након тога обавио разговор са Миљаном Кулић, док га је она све време помно слушала.

- Незадовољна си, не радиш ни мало на себи. Кад те тапшу по рамену, теби је супер. Ти си мени небитна, када сам шетао са Жељком он ме је упитао: "Тата, да ли су ови људи срећни", ја размишљам није било никога ту, био сам шокиран, али он тачно препознаје ово овде. Он са тобом није срећан, а ти то тако прескачеш, јер ти је тешко да тако нешто изговориш. Ти не радиш ништа на том плану да средиш свој живот. Он треба да зна да његова мајка има једног момка кога је изабрала, дете то види и осети. Иде тамо где му је лепо - причао је Иван.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Задруга Оффицалл

 

 

- Сада ме занима много више то дете, било би ми драже да сутра када дође до мене и Јелене, он буде задовољан. Зато си ти незадовољна јер осећаш све ово што сам ти рекао. Највише бих волео да си ти у реду, да не буде да сутра позовем и јавља ми се Марија - наставио је он.

- Управу си за већину ствари, ја јесам тренутно незадовољна јер моја мајка не прихвата Золу. Дете је повезано са мном и ја знам да он осећа када сам ја срећна а када не - причала је Миљана.

- Ти направи себи да будеш срећна - рекао је Иван.

- Не могу - рекла је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/ tirorere0, Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Можеш него те вуче ово овде - казао је Иван.

- Моја мајка ме уцењује и због ње не могу да будем срећна - рекла је она.

- Желим да узмем живот у своје руке - рекла је Миљана.

- Ти себе тешиш и мислиш да владаш ситуацијом - казао је Иван.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: