Она је нагласила да се никада није нашла у ситуацији да је неко напада због облачења, али јесте да јој добацују мушкарци, међутим она се лако одбрани.

- Ја имам такав став, никада се нисам нашла у тој ситуацији да ме неко због облачења прозива или да ме напада. Све је до жене и до понашања и до тога како се представљаш. Ти можеш бити и го на улици, а ако имаш став не може ти нико ништа - каже Тијана и додаје:

- Има мушкараца који реагују кад се неко мало разголити, али има мушкараца који ми добаце, али ја им одговорим. Нека ме слободно неко некад пребије, баш да видим ко то сме. Људи се некада опходе према мени као да смо чували овце заједно. Свака жена добија непристојне понуде, али све је у томе како се ти поставиш - каже Тијана Ајфон.

- Ја кад сам у клубу, не видим људе око себе. Ја никада нисам нашла мушкарца у клубу, јер се он тамо не налази. Дечко се не налази у клубу, никада нисам прихватила пиће, јер је то већ први корак да мушкарац може да приђе и да ти се обрати. У клуб идем искључиво са другарицама.

- Проблем који родитељи праве је тај што пуштају своје ћерке да седе са промотерима, које је продају за флашу ексклузивног пића, није проблем кратка сукња. Клинке се сада продају за флашу пића - шокирала је Тијана изјавом.

Старлета сматра да јавност има погрешно мишљење о њој и да мушкарци мисле само на "онај" чин, али да она преферира пријатне разговоре и вечере.

- Људи имају доста погрешно мишљење о мени. Десило ми се неколико пута када ми се допадне неки дечко, ја њему и он мени, њему је само у глави како ћемо да одемо у стан уи да се деси тај чин. Међутим, све сам углавном привлачила тиме што ја уопште нисам у том фазону, нити ме то занима. Ја волим и да одем на вечеру и на пиће и да седимо и причамо. Данас су девојке много другачије. Сви другачије мисле о мени, али мене то заиста не занима, ја знам ко сам и шта сам - каже Ајфонка.

(Puls Srbije)