Чим је купила некретнину водитељка Јована Јеремић почела је са реновирањем, а овом приликом проговорила је и љубавном партнеру.

- Ти мислиш да је лако бити жена бизнисмена?! Ја сам устала у 3:50, дошла сам да видим докле су мајстори стигли са радом - рекла је Јована Јеремић у емисији "Премијера - Викенд специјал".

- Да ли долази овде Јованина јача половина - питао је водитељ.

- Ова пећ да може да проговори, свашта би ти рекла (смех). Јако сам задовољна. Сав свој новац сам дала и уложила у овај стан, подигла сам и кредит, сада живим да га отплатим. Многи су ми поклонили намештај, различите врсте плочица, мермера... Никада се нећу више удати, докле год не налетим на некога ко ће да ми промени живот. Ја волим луксуз и да све буде ниво. Што сам себи куповала, куповала сам, сад ће мени да купују! Ало, ја вредим цело богатство, а не један Ролекс - рекла је Јована.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Кад долази тај момак овде, да пошаљемо наше екипе да га ухватимо - питао је Немања.

- Види, нећете га пронаћи још неко време. Ја мислим да је то била фатаморгана. Овде долазе само прави, они који ће обележити мој живот - рекла је Јована и дотакла се спекулација да јој је бизнисмен помогао око финансирања стана.

- Знаш да је моје друго правило кодекса: "Никад друга, само прва". Ожењени ми не сметају да ми буду пријатељи, ја сам им другарица, али ја не подносим ожењене мушкарце који поред жене има девојку. Такви мушкарци који имају тренд да имају девојку поред жене, они руше државу! - рекла је Јеремићева.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Иначе, нешто раније водитељка је нашој екипи открила како планира да уреди стан.

- Стан је стара градња и он ће се цео реновирати. У животу сам се увек водила енергијом, а овај стан има енергију од милион долара, иако је стар. Са реновирањем ће ме овај стан од 54 квадрата изаћи 200.000 евра. Све сам сама зарадила својим радом - истиче водитељка, а онда открива како се баш одлучила за ову некретнину.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- У овој згради су живели еминетни људи за време Јосипа Броза Тита. Велики политичари, функционери, дипломате и у овој згради не може баш свако да има стан. Када сам га купила, било ми је битно да имам паркинг место јер је ово центар Београда. Претходна власница је жена која је била најпознатија хемичарка за време Тита. Нећу је именовати, јер ће сви знати ко је. Благосиљала ме је и рекла ми је да жели да ми ћерка толико успе у животу да надмаши своју мајку на сваком пољу - казала је Јована.