- Особа је под надзором, ухапшена је, следи криминалистичко истраживање, немамо никог повређеног - рекли су у осјечко-барањској полицији, преноси Индеx.

Начелник општине Кнежево Зоран Контак изјавио је да је полиција преговарала са мушкарцем и да се он ноћас у 02.40 сати добровољно предао.

- Могу рећи да се све на крају добро завршило. Мало неуобичајена ситуација за мало место у Барањи. Мушка особа је заточила женску особу. Било је полицијско поступање, мало село, а пуно свих служби на терену. Оно што могу рећи да је полиција преговарала с особом и у 2.40 се особа добровољно предала. Женска особа је у реду, стан је прегледан, службе су одрадиле свој посао тако да је ситуација решена на најбољи могући начин - рекао је Контак.

Фото: Д. Мишић

 

Талачка криза пријављена је у недељу у 17.56 сати, а на терену су биле све хитне службе, укључујући преговараче, припаднике специјалне полиције и хитне медицинске службе.

Мушкарац је сатима у стану држао жену, претећи да ће активирати експлозивну направу, због чега су били евакуисане све комшије.

БОНУС ВИДЕО:

СНИМАК ЕКСПЛОЗИЈЕ: Тренутак кад кафић у Санкт Петерсбургу одлеће у ваздух

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".