Певачица је на весеља долазила хамером, олдтајмеровом, као и камионом, а њени специфични доласци на прославе често постају вирални хитови на друштвеним мрежама.

Међутим, да није увек све бајно и сјајно код "краљице бакшиша" потврдила је управо и она. Присетила се ситуцације због које је одлучила да себе менаџерише сама.

- Певачи и музичари воле да се хвале. Има момената када свадбе и весеља буду јаки, а има и момната када не буде ништа. Свакако те цифре о којима се прича - 50.000 евра бакшиша и тако те неке луде цифре, од тога нема ништа. Људи углавном гледају те снимке на интернету где се види како лете паре на све стране, али то није бакшиш. Ми када договарамо наступ, кажемо која је цена, и онда се договоримо да ту цифру не добијемо у коверти него кроз весеље и бакшиш. Када газда крене да даје новац онда и остали гости крену и углавном се накупи и онолико за колико је свирка уговорена и преко тога, али да је то све бакшиш, није. А доживела сам и да добијем фејк новчанице - рекла је Ћана у емисији "Сценирање".

Фото: АТА имагес

 

 

- На једном весељу који је заказао мој тадашњи менаџер, зато га сада и немам, одем ја каже он све је уговорено све је решено, само иди сат времена раније. Одем ја, чим сам ушла осетила сам да ће бити проблема. Нико да те дочека, поздрави. Почиње весеље, сви срећни и задовољни, прошло све и долази моменат исплате. Питам ја коме да се обратим за исплату, кажу они мени то сестра од младожење решава. Сачекам ја сестру, она дође, каже било је све супер, подигли сте атмосферу, али ја не могу да исплатим договорену цифру јер ви нисте певали свих шест сати колико је ваш менаџер рекао да ћете певати. Ја у шоку јер никада се не ради свирка шест сати него мање, јер шта ће онда радити остале колеге које су ту, али сам толико била нервозна да сам јој рекла, ајде само да се разиђемо, не морате ни да ме исплатите, само да одем. Она је мени дала тај новац колико је она мислила да треба, тад су биле још оне немачке марке. Она је мени испалатила у тим маркама и 200 конвертибилних марака. Одем ја, и свратим на пумпу да сипам гориво, возим сама иначе. Сипам ја гориво, дам оних 100 конвертибилних марака, тек враћа се радница и каже јел имате можда другу новчаницу, ја збуњена, али ајде, као дам оних других 100. Кад у следећем моменту наилазе два човека из обезбеђења и један човек ког сам знала и каже мени: "Ћано, па зар ти да се бавиш овим стварима", ја збуњена питам о чему се ради, он каже лажне су ми новчанице. Е тај шок и срамоту не могу вам описати - испричала је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".