Пеђа је одлучио да јавно прича о својим проблемима и да на тај начин пошаље једну важну поруку: 

- Проблем са алкохолом је свакако једна тема која је огромна и причам јавно о томе. Имао са проблем за који сам у једном моменту мислио да не могу сам да се изборим са њим. Мислио сам да ми је потребна стручна помоћ, али сам ипак успео сам – каже он.

 

 

Просто је изненада одлучио да престане да пије: 

- Једноставно сам преко ноћи рекао да нећу више да конзумирам алкохол. Са ове тачке гледишта, само је било тешко то што сам дуго одлагао. Као само ово вече још да се опустим и то тако иде у недоглед и тако је дуже трајало. Схватио сам да ми то не треба, како сам то решио, моја каријера иде узлазном путањом, нема више оних мамурлука, не боли ме глава. Не гризе ме савест где сам био и шта сам радио, не постоји отров више у организму који ме је кочио – истакао је Пеђа и додао:

- Ја сам мислио само да се опустим, па ти неко каже узми једну, две ракије то ти је добро за глас, али није. У народу је то мишљење усађено, од малих ногу ти видиш да отац наздравља са пријатељима. Или оно када неки доктор каже једна чаша вина је здрава, ја мислим да није. Ја сам једно време уживао у алкохолу, а сада ми је лепше без њега. Једноставно сам схватио да ми је Бог дао шансу и да могу да успем и са песмама и каријером - закључио је он у емисији на Гранд телевизији.

БОНУС ВИДЕО: