Годинама уназад у овој групи свакодневно су се објављивале експлицитне слике девојака, па и лични подаци девојака и жена из свих делова Србије и региона.

- Телеграм је ноћас угасио, у том моменту, највећу порнографску групу, Перверзију Балкан, која је у моменту гашења имала преко 48.000 хиљада чланова, а због озбиљног нарушавања приватности због дељења злоупотребљивог порнографског садржаја. Подсетимо се, пре око недељу дана, угашена је Орална подршка која је тад бројала преко 50.000 чланова. Упркос гашењу, никла је исте ноћи нова група истоименог назива, Перверзија Балкан, која већ броји скоро 1000 чланова. Ноћас су угашене и ОнлyБалкан, Виртуелни свет групе које су имале око 30.000-35.000 чланова - освануло је на Твитеру.

Потврђено је и из надлежних институција да више не могу да је лоцирају.

У Тужилаштву за високотехнолошки криминал рекли су за "Блиц" да је истрага и даље у току, те да се још увек не зна да ли је група званично угашена или привремено уклоњена.

У овој срамној групи више хиљада мушкараца слало је интимне фотографије бројних жена, а неретко је су знале да освану и осветничке порнографске слике које су делили огорчени, остављени бивши момци.

Угашену језиву групу направила девојка?

Да ситуација буде још бизарнија, власница ове Телеграм групе, како је писало у њој је девојка под именом Кристина. И међу администраторима исте има велики број девојака.

У поменутој групи на апликацији Телеграм могао се наћи велики број група у којима се шаљу фотографије и снимци експлицитног садржаја без знања и сагласности девојака које су на снимку, што је згрозило јавност.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: