Јовану Николић јавност је упознала 2013. године кроз учешће у ријалитију "Фарма", где је упловила у везу, а касније и у брак са певачем Данијелом Алибабићем.

Њихова љубав започела је у поменутом ријалитију, а убрзо након изсласка су се и венчали. Венчање је уприличено у Црној Гори за око 400 званица, а фотографије срећних и заљубљених младенаца биле су на насловним странама свих медија.

Ипак идила није потрајала. Након само 3 месеца уследио је буран крај. Одмах након растанка бивши супружници су у јавност изнели сав прљав веш, Јована је испричала и да ју је Данијел физички нападао.

Фото: Фејсбук/Danijel Alibabic

 

 

- За три месеца свашта сам доживела. Данијел ме је хватао за врат и претио да се неће заустављати уколико му се не склоним са очију. Говорио је да не одговара за своје поступке јер ни сам не зна шта је све у стању да уради - тврдила је она својевремено, а шокирала је и тврдњом да је Данијел заправо геј и да су у браку јели само сендвиче.

Јована се након развода вратила у родни Ниш, након чега је ипак решила да живи у Београду и почела да ради у ресторану брзе хране где је продавала пљескавице.

 

 

Ипак, чини се да је лепа Нишлијка сада нашла право занимање за себе. Наиме, она је тренутно власница једног салона лепоте заједно са сестром. И док Јована депилира девојке, њена сестра Бранислава их шминка и ради им нокте.

 

 

Јована се и офарбала у плаво, те изгледа другачије у односу на период док је била у љубави са певачем.

БОНУС ВИДЕО: