Саобраћајна незгода која се данас догодила на раскрсници улица Булевара Зорана Ђинђића и Народних хероја, а у којој је један од актера био Ђорђе Давид, на сву срећу завршила се са мањом штетом.

Међутим, сада каже Ђорђе, човек који га је ударио мораће да плати подоста јер је аутомобил који певач вози, скуп.

- Јесте, имао сам мању саобраћајну незгоду на Новом Београду, али све је у реду. Људи када возе ауто дефинитивно им је глава на другом месту. Човек који ме је ударио је крив, а ја сам углавном у саобраћају безгрешан, евентуално што може да ми се деси је прекорачење брзине и то незнатно - почиње Давид који је истакао и да штета на његовом аутомобилу није велика.

Фото: Инстаграм принтскрин/ djordje_david

 

 

- Направио ми је само мању штету на аутомобилу, али ми је криво јер човек има двоје деце и мораће да плати мало више јер ми је ауто скупљи, однсно његово осигурање. Иначе, оваквих удеса ми се годишње догоди око четири, пет пута и увек туђом кривицом. Све то ме изнервира јер онда касним, ево данас је требало да будем у Македонији у 17 часова на важном састанку и сада касним. Но добро, важно је да смо сви добро - казао је певач који у тренутку удеса није био сам,

- Био сам са мом Аном, завршавали смо нешто око неке документације. Важно је да се завршило само с материјалном штетом, али апелујем на возаче да се сконцентришу у вожњи и увек овакве ситуације искористим да људима то нагласим - закључио је Ђорђе Давид.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".