- Можда је био један у оптицају, али нисам била у вези са Сарајлијом. Мој први момак је био Црногорац, и често њих бирам. Не значи да неће бити, јер по души потпуно разумем овај крај (Босну). Када се уморим од Београда, ја побегнем овде. Често ми кажу да овде имам некога, али заиста немам, имам пријатељ. Али, Сарајлије и Црногорци су прави мушкарци, волим да кажем да Босанци воле јаке жене. Чистокрвни Београђани их не воле јер не могу онда с таквим женама да манипулишу. По темпераменту сам за Босанце, Црногорце и светске мушкарце, који могу да разумеју да оно што радим у студију је за сцену, а да сам приватно нежна и крхка жена - прича Јована за "Аваз" и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Остварила сам се и себи купила некретнине у Београду. Не треба ми да ми он даје, сама сам зарадила, он мора да ми дарује, да се брине и да видим да сам му важна. Реч љубав ништа не значи. Мушкарац, када воли жену, мора да јој скине звезде с неба, а ако таквог не нађем, никада се више нећу удати. Тачно знам шта тражим, мора да зна шта ја волим и да ми то учини јер ја то заслужујем. Волим само њега, нисам жена која вара, лојална сам и знам да волим најлепше на свету. Сви моји бивши од којих сам ја одлазила ће увек рећи да их је највише на свету волела Јована Јеремић. И сви би опет били са мном. Морају да се склопе коцкице. Ја сам Клеопатра и краљица спектакла.

Јована је истакла и да јој је веома важно материјално стање партнера.

- Код мене да, то ми је изузетно важно. Мора бити материјално јак, јер је и мој тата такав био. Направила сам кикс у првом браку јер сам се фолирала. Захтевам да мој будући супруг буде налик мом тати јер он никада није радио за плату, имао је ресторан и никада нисмо гледали у новчаник. 

БОНУС ВИДЕО: