Укупан број отворених налога је скоро 927.000.

Из Министарства финансија подсећају да уместо слања фискалних рачуна у ковертама, грађани право учешћа остварују регистровањем рачуна путем мобилне апликације „Узми рачун и победи“, коју је развила Пореска управа.

У другом колу наградни фонд ће бити 10 станова у Београду, а толико станова је додељено и у оквиру првог кола.

Апликација „Узми рачун и победи“ доступна је у Гоогле Плаy и Аппле продавницама. У игри могу да учествују само рачуни који садрже QР код, а друга важна новина јесте да сваки рачун може да буде добитни – није прописана минимална вредност и сваки учесник може да региструје неограничени број рачуна.

 

 

Право учешћа имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији, а процедура регистрације за учешће је врло једноставна.

Након преузимања и инсталирања апликације, потребно је да се направи кориснички налог.

Неопходно је унети број мобилног телефона, име и презиме, место, адресу и број личне карте и означити поља која потврђују да је реч о пунолетној особи и да прихвата правила наградне игре и приватности.

Након клика на дугме „Регистрација“, учесник ће на број мобилног телефона добити СМС поруку са кодом који је потребно унети у апликацију и завршити креирање профила.

Фото: Илустрација Новости

 

Сваки грађанин, поред свог, у апликацији може да отвори још четири налога примера ради за чланове своје породице што ће олакшати старијим особама и другим лицима којима је потребна помоћ с новом технологијом, да учествују у наградној игри.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".