Некадашња кошаркашица Милица Дабовић је имала веома бурну прошлост о чему је неретко причала у јавности, а сада је открила и неке непознате детаље из свог приватног живота.

Милица је већ од своје шесте године знала чиме жели да се бави, а причајући о детињству осврнула се и на ситуацију да је шесточлана породица у којој је живела оскудевала у много чему. Мама је била инвалидски пензионер док јој је отац радио у школи те су умели да живе са 320 еура месечно, а дешавало се да морају да продају и ствари да би могли да се прехране. 

У току присећања Милица се дотакала и сестре која, како каже, никада није дата њеним родитељима.

- Ми смо имали сестру која се родила и која никада није дата мом оцу и мојој мајци - открила је Дабовићева.

Фото: Принтскрин TV Happy

 

 

Милица је отворено говорила о оцу свог сина и кроз какав је период прошла, али и шта данас говори сину, као и да му неће бранити да када одрасте оствари контакт са њим ако то буде желео.

- Сећам се своје угаоне гарнитуре и своје попуцале кичме, те његове две руке на мом врату... - прича бивша кошаркашица.

У једном тренутку више није могла да трпи насиље, те га је пријавила полицији.

- Они су звонили на врата и он мени каже: "Полиција је, ако зуцнеш убићу те чим оду". Кад је он мене почео да дави и када ми је направио подлив једно пет центиметара, ја бих рекла, то је био тренутак када сам ја мислила да умирем - истакла је Милица Дабовић у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

БОНУС ВИДЕО: