Певачица Зејна Муркић нашла се у жижи интересовања током учешћа на Песми за Евровизију, а осуду јавности изазвали су напади на њу који су јој упућени на Твитеру и коментари који су у негативној конотацији истицали њену ромску припадност. А тога је на жалост било и раније, нарочито кроз њено детињство.

Ипак певачица је успела да се избори са свим предрасудама и негативним кометарима, а судећи по свему што се око ње дешава наслућујемо да ће ово дефнитивно бити њена година.

- Постала сам амбасадор УНХЦР-а. То је прелепо и заиста мислим да нећу тражити ни од кога да ме припема за то већ ћу само рећи оно што из срца осећам и мислим о људима, културама и целом свету - открила јер певачица током гостовања у емисији „Звезде Гранда-Специјал“, па додала:

- Ми који имамо таленте морамо да платимо одређене цене и да докажемо себи и другима да си ти заиста тај. Онда када докажемо и дођеш до тог неког тренутка и добијеш шансу да причаш о томе, преносиш искуство и учиниш да се десе неке промене у друштву за децу и људе то је толико велико као и снага музике.

Фото: АТА имагес

 

Зејан је самохрана мајка, а током гостовања се похавлила да све обавезе успева да усклади иако сама брине о свом детету:

- Да, ја сам мама. Све сам стигла, радила сам домаћи пре емисије. Трудим се да све испоштујем, да одем у емисије, одговорим на интервјуе и да се посветим детету које се ни по чему не разликује од друге деце. Нас две живимо саме и све сама радим везано за дете.

Певачица је открила и да је током одрастања прилично штитила ћерку која је и сама имала непријатна искуства са вршњацима.

Фото: АТА имагес

 

- Моја ћерка је повучена и јако је заштићена. Научила је да је свет леп и да су сви људи добри. Онда када дођеш у школу схватиш да није баш тако, па се жалила зато што нико није хтео да се дружи са њом. Онда сам јој рекла љубави издржи још два, три месеца. Онда се десила Евровизија и све се променило. Ја сам знала да ће моје учешће да промени ствари, тако то иде у животу. Сада је главна и омиљена - објансила је насмејана певачица.

БОНУС ВИДЕО:

СНЕЖАНА ЂУРИШИЋ: У дефициту смо са добрим песмама јер има много певача који су у овом послу залутали

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".