Бака из Аустралије, која се на ТикТоку представља као @сwеетхеартнан66, има прегршт тетоважа и пирсинга на телу. Воли и да се показује у деколтованим хаљинама и не разуме људе који имају потребу да је вређају само зато што не изгледа као сви други.

На ТикТоку је проговорила о свом искуству, а посебно је шокирала незнанка која јој је пришла и засула је увредама.

- Било је то збиља фрустрирајуће искуство с врло непристојном женом, која је очито сматрала потребним да коментарише мој изглед. Пришла ми је и рекла: "Требало би да вас је срамота, то је одвратно, изгледате одвратно" - присетила се ова бака.

Понекад јој се, каже, људи подсмевају због одабира одеће и шарених тетоважа.

- Питам се, како се усуђују. Неки људи треба да одрасту, да се опамете и да престану да буду тако непристојни. Озбиљно, то није потребно. Зашто једноставно не могу да прихвате да је то само јеб... тетоважа? Боже, па није тако лоше - рекла је у једном од видеа.

- Јако сам згрожена људима и њиховим ставовима према тетоважама, пиерцинзима и грудима. Многи мушкарци буље у моје груди и то је тако непријатно. Осећам се добро у својој кожи, осећам се добро у одећи коју бирам, волим ко сам. И онда се нађу појединци који ме вређају. То је фрустрирајуће - појаснила је како се осећа.

- Осећам се добро у својој кожи, осећам се добро у одећи коју бирам, волим ко сам. И онда се нађу појединци који ме вређају. То је фрустрирајуће - испричала је Аустралијанка.

Ипак, многима се свиђа њен стил, а посебно чињеница да је јединствена и своја.

Неко је коментарисао: "Све будуће генерације изгледаће као ти. Не знам у каквом свету живи та жена која те извређала, она је заправо одвратна. Мени изгледаш невероватно", преноси Миррор.

БОНУС ВИДЕО: