На првом снимку који је пуштен приказана је расправа Анђеле Ђуричић и Звездана Славнића о Ани Ћурчић. Анђела је осуђивала Ану, док ју је Звездан бранио.

- За овај клип који гледам желим да се захвалим Звездану и да му се извиним. Она је јуче овде стала и рекла да се све подразумева, јуче прича да сам доба мајка, добра супруга, а на основу овога, она је довела све моје у питање. Мени ће се преписивати оно што сам ја радила на почетку, а она је више пута рекла да она мисли да сам ја мајка која бије дете, да сам ја шизофреничарка. Она има право да мисли шта жели, ја морам да додам да ја не желим да се упуштам у било какву полемику. Звездан је свој грех починио у Швајцарској а ја да сам саучесник, ја не бих могла да га посетим. Ја јесам чувала своју породицу, а да ли сам ја била за то, он може да каже да ли сам ја за то била. Да ли сам ја била ико кога је Звездан послушао за те ствари. Она све време говори како она мене боли, а народ напљу види ко кода спомиње, док ме осуђује за све. Овде ме Звездан није изнандио, јер то је он, то је прави Звездан - рекла је Ана.

- То је и даље моје мишљење на основу онога што су они причали, то је тема клипа, а опет то је моје мишљење,а Марија је њу оптужила за те ствари, ја нисам, ја сам рекла да је то моје мишљење. За мене и даље није морално да она њега чека док он то ради - рекла је Анђела.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6/ П. Милошевић

 

 

- Хипотетички да Звездан то ради и теби? - упитао је Дарко.

- Ако се деси, али не верујем јер он има друге планове. Мени је Звездан објасно да постоје кодекси, а разговор са Мићом ми је помога - говорила је Анђела.

- Ти сада каналиш њега - рекла је Ана.

- Немојте да ме прекидате. Сви смо видели поенту клипа а сви знамо шта је она тврдила о мом дечку. Она је нама добацила да смо ми брачни пар - рекла је Анђела.

- Ја морам да кажем да разунем Анђелу, њој је све ово ново, али се надам да ће ме слушати и да ће ми веровати, јер ја морам и себе и њу да заштитим - рекао је Звездан.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".