Када су упали у финансијски кризу, пре девет година, Милици је супруг предложио  да се фотографише нага за један мушки магазин: 

- Када су ме позвали из "Плејбоја", катогорички сам рекла не. Али тај разговор је чуо мој супруг Јоца, који ме је убедио да се сликам! Рекао ми је да то може да буде пун погодак за моју каријеру, да имам лепо тело које треба показати у тако престижном часопису. Дакле, муж ме је наговорио да се скинем и његова подршка ми је била изузетно битна. Мало касније позвала сам их и рекла да пристајем-испричала је једном приликом водитељка.

-Морам да признам и да сам у криминалној финансијској ситуацији и свака зарада ми је битна. Нисам добила неки невероватно висок хонорар, али јесте довољан да будем задовољна и да могу себи да обезбедим неке ствари- причала је Милица која се покајала да што се фотографисала нага за "Плејбој".

Она је имала тридесет и осасм година када се удлучила за овај корак. 

- Ја сам једна од ретких особа која се покајала због тог сликања, не због тога што сам се разголитила у 38. години, већ зато што се испоставило да је тај потез погрешан за наставак каријере. Наиме, у једном тренутку сам хтела да радим у школи као предавач кратких форми телевизијског новинарства и приватне продукције, јер имам образовање да то будем, али су ме одбили управо из разлога што сам се сликала за “Плејбој”. Ако у једном тренутку одлучим да се више не бавим телевизијом и пожелим да се бавим неким другим послом, мислим да ће то бити велика препрека у мојој каријери.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: