- Ишао сам у тоалет и рекла ми је: "Ћао". Питао сам да ли су пробали Мићину торту, она споменула зуб и онда сам је питао: "Одакле преображај?!" и она ми каже: "Полако, причаћемо". То "ћао" како је рекла, дефинисао сам као да смо добри, помирили смо се, али је под утиском свега - рекао је Звездан.

- Да ли мислиш да она то ради јер осећа нешто или ради да би тебе утишала - питао је Ђедовић.

- Добро је то питање, ајде нећу да будем сада да се палим, немам овде меч са њом, имам проблем са њом и мислим да у неко задње време почиње да тоне. Не што тоне у кући, него што тоне код људи и не показује оно што би требало и ради ствари које не би требало. Хоће да причамо о превари, о нама и шта год... Никакву хипотеку ја нисам прокоцкао. Ја сам прокоцкао много више од 12 хиљада евра. То смо гледали као заједничко. Људи су схватили да је она продала стан, да сам ја то прокоцкао, нема везе са животом. Ја сам урадио то некада, има две хиљаде, узмем и одем и прокоцкам, али не. После тога сам отишао на пут, донео сам много много више, па смо потрошили то, што на коцку, што на живот - рекао је Звездан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Је л' она знала одакле ти доносиш тај новац - питао је Ђедовић.

- Наравно да је знала. 80 посто ствари смо заједно радили, оних 20 је нешто што ја одем на пут, а она није са мном. Живели смо као два најбоља друга, као партнери. Она са мном иде свуда. Нема тајни, сем тајни да радим нешто што је лоше - рекао је Славнић.

- Је л' ишла она сама на крају у ту коцкарницу - питао је Ђедовић.

- Јесте, што бих ја то лагао. Стојим иза тога да је варала мужа, али немој да лажеш за себе. Могу за два сата напољу да донесем сто доказа за то - рекао је Звездан.

- Да ли си се ти синоћ изнервирао због Нециног добацивања или Анине реакције - питао је Ђедовић.

- Неца је добацио, па је добацио, ја сам му одговорио како сам му одговорио. Мало ми је кувало, јер ради то константно, већ десет дана. У тренутку када сам кренуо да му кажем нешто, Ана је ушла, па сам јој рекао: "Ана, је л' можеш да му скренеш пажњу да то не ради", она ме одувала где ме је то додатно изнервирало. Нисам љут на њих двојицу, више сам љут на њу. Ја сам јој рекао да то не ради, јер може да ме доведе у такве ситуације - рекао је Славнић.

БОНУС ВИДЕО: