Форд фокус

 

 

Ово може бити најбоље половно возило са почетка миленијума. Практично сви модели ове генерације не прелазе цифру од 3.000, а упркос томе што су стари скоро 15 година и даље савршено служе као практични и активни породични аутомобили. Ако сте довољно срећни можете пронаћи моделе Форд Фоцус МкИ из 2001. године који коштају мање од 1.000 €.

Међутим, ако поседујете могућност да се испружите за нешто више новца, можете веома лако купити савршене верзије МкИ аутомобила са мање од 100.000 пређених километара на одометру. Будите упорни и бићете нађрађени моделом који поседује веома леп изглед, савршену возачку динамику и пространу кабину.

Штавише, популарност Фоцус модела само значи да имате обиље избора, док широки опсези каросерија и мотора гарантују да постоји идеалан Фоцус за свакога - али се из гомиле дефинитивно истичу они са 1.8 Зетец агрегатима.

Пежо 106 ГТИ

 

 

Са комбинацијом живахног мотора запремине 1,6 литара, шасије оштре као бријач и веома лаке каросерије, ова џепна ракета је прави ужитак за сваког возача, али и веома вредан претходник легендарног 205 ГТи модела француске компаније.

Круто дизајнирана шасија 106 ГТи аутомобила значи да њена случајна оштећења често представљају проблем, док је сама кабина такође прилично осетљива и крхка. У овом случају пажљиво бирајте и вероватно ћете бити у могућности да нађете одлично очуван и немодификован примерак Пеугеот 106 ГТи модела за око 2.500 €.

Ауди А2

 

 

Како трошкови аутомобилских делова настављају да расту Ауди А2 постаје све јачи. Лагана алуминијумска конструкција, одлична аеродинамичност и ефикасност у потрошњи горива чине овог компакта са петоро врата једним од најефикаснијих аутомобила по питању цене.

Шта више, паметно дизајнирање резултира веома комфорним ентеријером, док је квалитет његове израде изванредан. Помало троми дизели троше до 4,7л горива на 100 км, али је углађеније моделе бензинских мотора запремине 1,4 и 1,6 литара много лакше пронаћи на тржишту и доста су јефтинији.

Цене овог модерног класика ће свакако временом астрономски расти, тако да је можда боље да себи обезбедите један у скорије време.

Форд мондео, караван

 

 

Само је неколико половних аутомобила толико сензибилно као МкИИИ Мондео караван. Пространа кабина и пртљажник запремине 540 литара представљају неке од најистакнутијих карактеристика овог модела, а ту су још његова робустна каросерија и оштро управљање. Брзим прегледом интернета, и класификацијом овог аутомобила, могу бити пронађени многи примерци са више од 200.000 пређених км и ценом изнад и око 1.000 €, што само доказује да је овај Форд веома жилав радни коњ. Издвојите нешто више новца и себи ћете обезбедити модел са упола мањом километражом.

Ако се определите за опсег модела Гхиа, добијате обиље опреме, укључујући и контролу климе, кожне пресвлаке и алуминијумске фелне. Најбољи мотор у овој серији је веома снажани ТДЦи запремине два литра.

Хјундаи И20

 

 

Ово малено Хyундаи компакт возило поседује доста простора и долази као комфорт модел. Садржи сву пратећу опреми која укључује све од алуминијумских фелни преко климе и иПод конектора до електронских подизача стакала.

Бензински мотор запремине 1,2 литра и скоро 57 киловата пружа веома солидне перформансе такође. Ипак, најбоља ствар са овим аутомобилим, приликом куповине половног модела, јесте његова гаранција, јер готово све јединице из 2010. године и данас имају још три наредне године покривене.

Ауди А8

 

 

Није потребно да потрошите право богатство како бисте себи обезбедили изворно парче луксуза и за око 2.000 € седнете за волан импозантног серила А8 компаније Ауди, који се и даље котира као једна од најбољих лимузина у последње две деценије.

Веома добра вест је да ова погодбена цена не покрива велике рачине за гориво, али интензивна употреба лаког алуминијума помаже повећању ефикасности, посебно онда када је аутомобил опремљен 2,8л В6 мотором. Међутим, његова сервисна историја је од виталног значаја, тако да обавезно морате проверити да ли сва скупоцена електроника и разне направе функционишу како треба.

(аутоеxцлусиве.рс)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".