Д. Б. (39) из Футога ухапшен је јуче због сумње да је прегазио жену К. С. (84) на раскрсници улице Раше Радујкова и Булевара Слободана Јовановића у новосадском Новом насељу а затим побегао са места несреће док је несрећна жена пребачена у Ургентни центар где је подлегла повредама.

Несрећа се догодила у самом саобраћајном "шпицу" око 15 часова када је Д. Б. скретао десно из улице Раше Радујкова у Булевар Слободана Јовановића те није уступио право првенства пролаза старици К.С. на пешачком прелазу, пише Блиц.

Када ју је Д. Б. пред бројним очевицима покосио, побегао је у непознатом правцу али га је полиција брзим оперативним радом ухапсила већ око 17 часова када је упућен на тестирање. Резултати су показали да је имао 1,48 промила алкохола у крви и био је позитиван на кокаин.

Основно јавно тужилаштво преузело је овај случај и Д. Б. је одређен притвор због сумње да је починио тешко дело против безбедности саобраћаја.

Несрећна старица К. С. преминула је синоћ око 22 часа у Ургентном центру Клиничког центра Војводине због више повреда опасних по живот.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".