Снежана је једном приликом открила интересантне детаље баш о овој љубавној сцени. Њу су новинари питали који њен колега се најбоље љуби, а Савићева се дотакла управо Бјелогрлића.

- Много тражите од мене. Зависи докле идеш и да ли је прави пољубац. Са Бјелом сам се право љубила. Није био договор, отме се контроли и он је такав човек воли да глуми искрено, ваљда... Не знам - рекла је својевремено Снежана Савић.

Фото: АТА имагес

 

Драган Бјелогрлић својеверемено је причао и о пољупцу са Лепом Бреном у у филму "Хајде да се волимо" и открио да ту сцену нису хтели ни да симулирају, ни да фолирају.

- Пошто Брена није имала глумачког искуства, ја сам јој рекао да све радим реалистично и да нема фолирања и да тај пољубац морамо да урадимо онако како се то ради. Сећам се да је редитељ Станко Црнобрња викао: 'Стоп, стоп, Брено лакше мало'. Озбиљно је схватила ту улогу, јер је озбиљан професионалац и све је радила 100 одсто, али у филм је ушла она блажа верзија пољупца, која није била права - рекао је Драган Бјелогрлић.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".