Милутин П. (68) настрадао је у саобраћајној несрећи, када га је у Пожаревцу један аутомобил ударио, а потом га друго возило прегазило. Несрећни човек погинуо је на свој рођендан.

Саобраћајна несрећа догодила се јуче око 18. 30 сати када је настрадалог пешака прво ударио аутомобил марке "пежо", а потом друго возило прешло преко њега, пише Информер.

- Према неким информацијама Милутин је био на сред улице када га је ударило прво возило. Сумња се да је возач аутомобила марке "пежо", који се кретао из Смедерева ка Великом Градишту, ишао мало брже него што је требало, те није могао да заобиђе Милутина који је био насред улице. Можда је у том тренутку покушао да пређе улицу - објашњава извор Информера упознат са случајем.

Он је додао да је Милутин од ударца пао на пут.

- Тада је преко њега прешао аутомобил који је долазио из супротног смера. Несрећни Милутин преминуо је убрзо потом. Да трагедија буде још већа тог дана му је био рођендан - додао је наш саговорник, иначе познаник настрадалог човека.

Убрзо након саобраћајне несреће стигла је Хитна помоћ која је само могла да констатује смрт. Била је и полиција која је обавила увиђај, а којим ће бити утврђено како је дошло до језиве трагедије.

БОНУС ВИДЕО: 

У ПИКАПУ СТРАДАЛЕ ДВЕ ОСОБЕ: Први снимци са места тешке саобраћајне несреће код Никшића

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".