Водитељу ,,Задруге" Дарко Танасијевићу позлило је у току емисије "Питања гледалаца" па је због тога морао да паузира емисију, након чега је добио сву потребну помоћ од продукције. Водитељ се након кратког времена вратио у емисију како би несметано наставио са програмом.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/darko.tanasijevic

 

Тим поводом огласио се Дарко који је открио због чега је морао да напусти емисију и како се сада осећа.

- Па у једном тренутку негде око пола 4 када већ одавно нема реклама, осетио сам да ми није добро, кренуо сам да се тресем и да се знојим као да ми је пао шећер и одмах су ми ту неки задругари притрчали у помоћ и дали ми нешто да се засладим. Био сам приморен да по први пут прекинем емисију, заправо да паузирам и да изађем напоље како бих дошао себи. Тада су ми колеге из продукције измериле притисак који је био висок, а мој нормални притисак је низак. Попио сам одмах лек, појео нешто и мало се окрепио. Чим сам после 20-ак минута осетио да ми је боље, вратио сам се да бих завршио емисију - испричао је Дарко и додао:

- Сада се осећам најнормалније, немам никакве тегобе. Вероватно ме је стигао умор, неспавање, тај неки лудачки темпо. Хвала на бризи, нема потребе за паником, све је у најбољем реду - закључио је Танасијевић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: