Марко Стефановић и Сања Грујић ушли су у жесток сукоб због Маркове љубоморе, а потом је обична свађа ескалирала у нови карамбол.

Марко је Сањи љубоморисао због Билала Брајловића.

- И ти сваки пут плачеш кад имаш однос са мном јер ме више не привлачиш, зато ни не могу да завршим - говорио је Марко.

- Је л' знаш да имам родитеље кући? - питала је Сања.

- Ти причаш да ћеш да имаш с*кс са Билалом. Мама ти је прошле године била фрапирана кад си изашла - рекао је он.

- А твоја ће да буде посебна јер су те тако одгајили. Да ли ја тебе вређам на начин на који ти мене? Ти Микицу не волиш јер си љубоморан на њега, Драгић ме је извређао, а причаш са њима - наставила је Грујићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Овај момак не може да буде љубоморан јер изгледа као Бог, а ти са линијама на г*зици, целулитом, наравно да можеш. Мајмуница Марта. Како ја тебе да доживљавам? Ја сам се заљубио у Сању која је сигурна у себе, која се не либи и говори своје мишљење. Све што сам ти причао, то сам и планирао. Причао сам да не могу без тебе да функционишем, да смо свашта нешто једно другом испричали, да си квалитетна, елоквентна и интелигентна. Нисам ти поступком дао да имаш сумњу у мене. Ја само тебе овде видим - причао је он.

- Какво је твоје мишљење данас о Сањи? Да је др*ља и да би била са куртом и муртом - рекла је Сања.

Марко је потом гађао па узео да јој демолира сву шминку. У том тренутку долетело је обезбеђење које их је опколико како не би продубљивали даљи сукоб.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".