Црногорски глумац Момчило Оташевић је у тешкој животној фази, због развода од хрватске глумице Јелене Перчин. Њих двоје су у били у браку четири године и добили су двоје деце, а познају се већ пуну деценију.

Фото: АТА имагес

 

 

- Радили смо, били смо супер партнери, пријатељи, али да ми је неко тада рекао да ћемо се заљубити, да ћу остати у Загребу, живети овде, не бих му веровао - испричао је својевремено Момчило. Глумцу се сада мења читав живот, а каже и да је ослабио готово десет килограма.

- Изгубио сам десетак кила последњих пар година. Смем ли то да кажем? 77 килограма имам у врх главе! А имао сам некад 86 и тада сам мислио да ми фале три киле. Посао, фрка-трка, обавезе - објашњава глумац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @perjelka

Према његовим речима, често се догоди да не стигне ништа да поједе.

- Ево данас сам појео пола ручка и онда су рекли крећемо на сет. Онда сам другу половину понео са собом и дословно је појео два метра од сета. Сакрио се иза једног угла и ту оно брзински појео то што сам имао и наставио да снимам - објаснио је.

Момчило признаје да не стиже чак ни да вежба. Открио је и да му је најдража улога оца.

- Уживам у томе. Зна некад да буде напорно и захтевно и психички и физички, али је прелепо и уживам у њиховој срећи, њиховим првим искуствима и открићима у животу - казао је својевремено у емисији "Звездана прашина".

Фото: Инстаграм принтскрин/perjelka

 

 

Он не крије да је изузетно емотиван.

- Уживам кад ме погледају и кад се види та искра у животу. Кад су живи, срећни, луди - рекао је глумац који се није устручавао ни да заплаче пред камерама док је причао о породици и пријатељима.

БОНУС ВИДЕО: