Валентина се јутрос укључила у јутарњи програм Пинк телевизије и рекла како није знала о чему се ради, већ да су је представнице ових земаља намамиле да то уради, а затим је целој земљи упутила извињење.

Фото: Инстаграм принтскрин/bunt.svesrbija

 

 

У наставку је рекла и како трпи линчовање већ неколико дана, као и да су неки тражили скидање њене главе. Валентина је додала и како су јој представнице ових земаља наместиле руке.

- Дошла сам у Шарм ел Шеик да представљам своју земљу, када сам дошла скренута ми је пажња да се клоним чланица државе Косове. Ја сам то сметнула са ума, и пустила сам их да ми се приближе. Ми смо дошле да се такмичимо за лепоту, међутим, оне су од мене тражиле да на слици покажем њихов симбол. Оне су тражиле да покажем њихов симбол. Чак су ми и девојке наместиле руке, нисам ни знала шта је то. Рекла сам оне покажу то, ја са њима, оне покажу три прста и то је то. Ја се сада јавно извињавам својој земљи и свом народу. Да сам знала да је то симбол Велике Албаније ја то никада не бих показала. Искористиле су ме за игру, ја сада доживљавам и линч новинара из Албаније - рекла је Валентина, и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/valeryview

 

 

- Хвала на разумевању, и хвала људима који ме критикују. Само не разумем људе који шире говор мржње, и траже скидање моје главе. Ја сам само једна млада девојка од 21 годину и студент - закључила је Валентина.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".