П.Б. (28) из Апатина, ухапшен је данас и сумњичи се да је у понедељак ујутро свирепо убио старицу Босиљку Миљановић (83), у њеној породичној кући у Апатину.

Како незванично сазнаје Курир, младић живи недалеко од дела града у ком је живела и несрећна старица и релативно добро је познавао прилике у тој породици, јер је, наводно, био школска генерација са бакином унуком.

Босиљка М. (83) пронађена је мртва у понедељак пре подне у својој кући у Апатину.

Несрећна жена је заклана ножем, а по разбацаним стварима по целој кући претпоставља се да је мотив овог злочина разбојништво.

Бака Босиљка је живела са унуком Јеленом, која је у то време била на послу.

- Унука одлази рано на посао и, иако је бака у то доба будна, увек за собом закључа кућу. Злочин је открила комшиница са којом бака свако пре подне пије кафу. Када је видела да је нема, комшиница је отишла да види шта је са њом и затекла језив призор - све ствари испреметане и бакино тело у крви, прекривено ћебадима - наводи наш извор из истраге.

Убиство се догодило током преподнева, а нико од комшија није приметио ништа необично.

- Дан је био релативно топао, излазила сам у двориште, али ништа нисам ни чула ни видела. Сви смо у шоку да се овако нешто може догодили у овом малом граду, али и у страху јер се починилац још увек шета слободно. Надам се да ће бити брзо откривен и смештен на дугогодишњу робију због овог страшног злочина - каже једна од комшиница несрећне баке Босиљке.

У Апатину не памте суровије убиство.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".