Како смо писали, девојчицу је ударио камион ЈКП "Водовод и канализација" који се том приликом кретао у рикверц.

Возач камиона у протекле две године није имао саобраћајних прекршаја, на алкотесту био је негативан.

Како јавља репотер са лица места, а према речима очевидаца, камион је дете ударио испред породичне куће. Неки медији преносе да је мама девојчице била поред ње у тренутку несреће. Очевици нам потврђују то, чак кажу и да ју је мајка држала за руку.

Бака преминула девојчице рекла је за "Блиц" да су једва скупили храбрости да јој сопште да јој је ћерка погинула. Иако је била у њеној близини када све се то десило, како нам је испричала баба, мајка се у тренутку несреће онесвестила, тако да је тек касније сазнала најтужнију вест.

Фото: Тијана Николић

 

Несрећна жена, као и њен супруг, отац девојче, не престају да плачу, испред породичне куће чује се лелек несрећних родитеља.

Напосредно пре несреће, девојчица је држала и мајку за руку, али се у тренутку отргла. Мајка је само чула ударац, а када је увидела шта се десило, пала је у несвест. Да јој је дете остало на месту мртво, сазнала је тек касније.

Девојчица је била најмлађа у овој породици, поред још три брата и две сестре.

Фото: Тијана Николић

 

Очевици тврде и да је возач причао мобилним телефоном док је управљао возилом.

Подсетимо, трагичан догађај десио се данас око 11 часова у Улици Вука Врчевића, код Бетон Базе, испод Панчевачког моста.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".