Сваке године, у време када бирамо евровизијског представника, са сетом се присетимо минулих дана, људи који су нас представљали на великој музичкој сцени и трага који су оставили.

Фото: Јутјуб принтскрин/setheurovision94

 

 

Иако је од тада прошло тридесет година, многима је још у живом сећању наступ Екстра Нене која је, као последња представница Југославије, у Малмеу освојила 12. место са композицијом "Љубим те песмама".

 

Можда и више од саме песме памти се њена елегантна појава у светлуцавој хаљини са потписом Верице Ракочевић.

Снежана Берић, познатија као Екстра Нена, рођена је пре 63 године, али и данас изгледа подједнако лепо као у време највеће популарности. Свиђала се многима, а њој је само један мушкарац успео да "украде срце". Реч је о Мирољубу Јевтићу, за кога се удала 2009. године, после само осам дана познанства.

Фото: Јутјуб принтскрин/N1

 

 

- Данас смо се упознали, за седам дана поново видели, а осмог дана решили смо да се венчамо. И венчали смо се. Не могу сада да кажем да ми се допала његова коса или висина. Не. Једноставно сам осетила да је то неко са ким вреди провести живот - говорила је о свом изабранику, доктору наука из области саобраћаја и професору на Универзитету, који је у то време био на функцији заменика директора Железница Србије.

Ипак, љубавна прича није потрајала. Завршила се брзо, као што је и почела, уз штуру изјаву о неподударању ставова.

И поред лошег брачног искуства, лепа певачица је пре неколико година признала да од љубави не бежи, али је и открила какав мушкарац може да је освоји:

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Ова такозвана челична леди је превише емотивна да би сваком давала знак да игра може да почне. Далеко сам од челика у емотивним односима, а оваквим женама требају остварени, емотивни, одани, духовити, искрени и посвећени партнери. Такви мушкарци се не боје истине и прилазе само када конкретно знају шта желе. Друге и не примећујем у том смислу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&