Ана Ћурчић и Зорица Марковић повукле су се у собу и сумирале догађај: 

- Почело је око прича око кревета и Маје, добацивали су преко собе, пецкали се, телефон и свашта нешто и она је као спавала. Она је одједном пукла, не знам како се расправа одигравала, али оно што је најморбидније што сам чула напољу, а и руијалитију никад, рекла је: "Ви ћете да живите још 10 година и да умрете, а ја ћу да наставим свој живот". Бојанић и сви су се заледили - говорила је Зорица.

- То је било пре тога, он је њу полио и посвађали су се. Онда се дешава вече номинација, видели си како је ушла и онда је он урадио инат са Мајом, класичан. Она је устала из кревета и рекла: "Ослободићу вам кревет". Она игра на карту јаднице. Зоко, ја сам била напољу и гледала њен хистерични напад за Алекс кад је он њој то у изолацији признао, а њу јуче Алекс теши - говорила је Ана.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Она каже да ће кревет да ослободи, то је циљано - додала је Зорица.

- Мене ако питаш она је опасна глумица. Посматрала сам и мени је све јасно. Ја сам теби рекла у њеном погледу да она има зла у себи, поквареност - наставила је Ћурчићева.

- Он ће тек сад да игра ријалити - додала је Зорица.

- Зоко, он га већ игра - поручила је Ана.

- Он је био видно расположен, једе нешто слатко, као дете кад скакуће. Шта је са мозгом? Човек хоће да ради шта он хоће, има право - додала је певачица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".