Према шерифу Еду Гонзалесу, мушкарац је почео да пуца на неколико жена које су биле у кући.

Усмртио је 19-годишњу девојку за коју власти верују да је била трудна, а потом је пуцао на још две, након чега је напаствовао 12-годишњу девојчицу.

- Након тога је рекао 12-годишњакињи да бежи из куће, па је она истрчала из дома без икакве одеће на себи – рекао је Гоназелс.

Како преноси Кхоу.цом, девојчица је успела да узме једногодишњу бебу из куће док је бежала тражећи помоћ. Шериф је рекао да је након тога полиција Галина Парка дошла на место злочина и пронашла троје убијених тинејџерки.

Мушкарац, који је био у касним 30-тим годинама, такође је био мртав. Он је очигледно извршио самоубиство, рекле су власти. Шериф је рекао да је мушкарац био у вези са власницом куће, мајком 19-годишњакиње, и да он није био отац било које од убијених тинејџерки.

Гонзалес је такође поменуо да је беба која је спасена из куће била дете убијене 19-годишњакиње. Нападнута 12-годишња девојчица је пребачена у болницу.

- Ово је трагична ситуација. Нема смисла – рекао је Гонзалес, додајући даистражитељи покушавају да саставе све делиће овог случаја.

(СД)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".