На снимку се види да се све дешава у учионици, на часу математике. Један од ученика снимао је цео инидент.

Како се види на снимку, професор стоји испред табле, у једном тренутку се обраћа групи ученика који су иначе други разред, а заитим и креће ка једном од њих. Све време он нешто говори, али тај део снимка нема тон, тако да није познато шта прича.

У тренутку када стиже до ђака и даље се расправљајући са њим, како се то може закључити на основу гестикулације, отима му телефон и креће да се враћа ка катедри. На снимку се види и група ученика како све ово посматра, смејући се.

У исто време, ученик жустро устаје за професором покушавајући да врати свој мобилни телефон, вуче и цима професора за руку.

 

 

На тренутак се камера склања са њих двојице, а у следећем мометну бележи како професор обара ученика на катедру, једном руком га притиска, док другом и даље држи његов мобилни телефон.

У целом овом окршају и отимању око телефона, ученик креће да пада, али успева да остане на ногама, те настављају да се гурају и отимају. Професор подиже преврнуту столицу и папире пале са катедре у целом том окршају, исправља се, након чега се види како ученик одгурује професора ка табли. Наставник се повлачи и напушта учионицу.

Директор: Испитујемо цео случај

Да се овај инцидент догодио потврдио нам је Миладин Виторовић, директор школе "Деспот Ђурађ" у Смедереву. Како каже, инцидент се десио у среду, 1. марта.

Према његовим речима, он има информацију да се "нешто десило око телефона", као и да је професор дао изјаву надлаженима у школи. Такође, додаје, нико од ученика му се није пожалио овим поводом.

- Испитујемо цео случај и поступамо даље по процедури - рекао је Виторовић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".