Након предаје Виши суд у Београду је оставио на снази решење у притвору који му је одређен због опасности да ће се осумњичени поново крити и да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду. Никола С. је саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду где је негирао извршење кривичног дела.

Наредбом о спровођењу истраге Никола С се сумњичи да је 7. јануара 2022. године око 16 часова у парку "Медаковић", са умишљајем покушао да лиши живота Јована Јаковљевића.

Сумња се да је Никола С. док се возио џипом "Гранд чироки" заједно са својом девојком у парку “Медаковић” видео је оштећеног, па је паркирао и изашао из возила и пришао оштећеном. Након краће вербалне расправе извадио је нож који је понео са собом и убо оштећеног у пределу десне подпазучне јаме наневши му тешку телесну повреду опасну по живот.

Оштећени је у страху за живот почео да бежи преко улице Војислава Илића ка улици Мокролушка и даље ка Плавом мосту, а окривљени је наставио да трчи за њим носећи нож у руци, те како није могао да сустигне оштећеног, вратио се назад ка возилу у које је потом ушао и напустио лице места. 

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".