- Тражи се бака (жена) која је узела торбицу са великом количином пара, и документима, 02.02 око 18:40х у улици Димитрија Туцовића код фаст фуда Хаварија. Госпођа шета са белим бишоном као што се види на снимку. Уколико помогнете у проналаску особе са снимка и торбице са парама проналазачу следи награда - стоји у објави.

Снимак можете погледати ОВДЕ.

Овај потез жене изазвао је бурне реакције, а у коментарима можемо видети и оне који подржавају овај потез, као и оне који мисле да је торбица уколико су се у њој налазила документа мора вратити власнику.

- "Није жена узела. жена је нашла", "Како узела, нашла је поред кола", "Баш је узела, то што је нашла не значи да је њено", "Уколико је видела документа, морала је да пронађе власника" - само су неки од коментара.

Фото: Профимедиа

 

Један од корисника се запитао како није помислила да је то можда новац за неку операцију.

- Ок, али како није помислила да је за неку операцију дигнут новац из банке?! Некоме можда живот зависи од тог новца. Ма и да је некоме за зајебанцију, није њено. Мене то искрено јако поражава, какав народ ми је околина! У каквом свету остављам дете да одраста.

Други пак, истичу да овде може да се дискутује само о томе да ли је жена поштени проналазач или не, док о крађи нема говора.

- Је л' жена отела, украла? Не разумем... може само да се каже да ли је поштен проналазач или супротно. Ја не видим да је украла тако да није лопов.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".