Задругарка је побацала чаше са стола, полудела од беса, напустила емисију па трчала имањем и урлала на сав глас!

Филип је покушао да је смири, али није било помоћи.

Трчала је по имању и урлала, док је Цар трчао за њом!

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Склони се, склони се - урлала је. - Шта ти је љбави, шта ти је? - питао је Цар. - Нећеш се ти са мном за*ебавати! Рекао си шта си имао, склони се! Јадно, недно! Одвратно! Склони се бедниче, фуј! Склони се - настављала је Далила. - Добро нећу више једну реш рећи, хајде шта ти је? Нећу те више нервирати - молио је Филип. - Ја знам да те волим највише на свету - наставио је. - Јел се ради ово особи коју волиш? Склони се. Кад ме провоцираш видећеш шта ћеш добити - викала је Далила.

Далила се сва уплакана упутила у Рајски врт, где је почела да цепа вештачку траву, покушавајући да дође до ограде и на тај начин напусти ријалити. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Удари ме ако ће ти бити лакше! - говорио је Филип. - Немој да ми се смејеш у очи! Одвратан си! - наставила је. - Нећу више ни једном обећавам, могу једном да погрешим, два пута не! - рекао је Цар. - Јадан си, умишљаш, пребацујеш ми глупости, ти мени спомињеш ти мени некога, да би ме испровоцирао, а онда ћеш да видиш на какав чеш левел да ме доведеш. - Нисам ја овде ушла слободна да би ти могао то да радиш. Направила сам ситуацију где сам осуђена са свим страна. Шта си ти? Шта си у овој причи? - Провокатор? Преварант? - викала је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Видећеш колико те поштујем, видећеш! Ја се увек смејем, кад ме гледаш тим очима, једино се не могу смејати кад плачеш, ајде удари ме. Нећу да се свађам са тобом, ти си мој избор - говорио је Филип. - Ти мене тераш на то, ти! Ја од тербе све очекујем, и да ме баталиш и да направиш нешто, све! - настављала је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".