Милица се на самом почетку каријере забављала са Ненадом Јовановићем који је такође учествовао у такмичењу "Звезде Гранда". Њих двоје су прекинули своју љубавну причу, свако је кренуо својим путем, али су остали у добрим односима. Ненад се оженио и ужива у складном браку. После вишегодишње паузе је снимио песму "да ли га вараш". Песма је изашла пре неколико дана. 

Оно што га је привукло да се врати на сцену, јесте поновно интересовање за хитове из 2000. године. 

-У сталном контакту са публиком, приметио сам да су хитови 2000. година постали актуелни. Моја песма коју сам добио од Гранда, почела је поново да се враћа и тражи по клубовима. Решио сам да млађим генерацијама понудим освежену варијанту.

Фото: АТА имагес

 

Када је реч о самом снимању спота за ову песму, Ненад каже да је то био прави изазов: 

-Снимање спота је за мене био потпуно нов изазов. Био сам у сигурним рукама продуцента Ивана Амића. Драгана Банић као и друге девојке су се маестрално снашле у музичким водама, а ја сам се опробао као режисер. Драгана је већ годинама у овом послу и знао сам да ће бити најбољи избор за мој спот. Уживали смо у снимању и надам се да ће публика осетити енергију која је уложена у песму и спот.

Када је у питању комуникација са његовом бившом девојком Милицом Тодоровић, изјавио је да су у сјајним односима и да никада између њих није било зле крви: 

-Милица и ја смо остали у сјајним односима. Никада није било зле крви између нас. Растали смо се као пријатељи. Кроз такмичење смо много тога прошли заједно, па смо и данас једно другом подршка уколико затреба. Милица је диван пријатељ и колега.


Како каже, због великог обима посла није успео да се повети раније каријери, па је тек сада одлучио да то урради: 

-Након прекинутог уговора са "Гранд продукцијом" кренуо сам интезивно да радим са колегиницом Данијелом Вранић. У том периоду услед великог обима посла, нисам успео да се посветим раду на новим песмама. Након тога је уследио мирнији породичан живот као и корона која је све успорила. Сада сам спреман да се посветим новим песмама, публици и да дам свој максимум.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".