Г. Д. се сумњичи да је 1. новембра 2022. године, у Улици Миљана Миљанића на Звездари испалио више хитаца из ватреног оружја у правцу младића (29) који је том приликом задобио тешке телесне повреде опасне по живот.

Такође, кривична пријава за убиство у покушају у саизвршилаштву поднета је против М. М. (30), М. М. (25), Ј. П. (28), Д. И. (20) и Ф. Г. (24) који се налазе у притвору због претходно учињених кривичних дела.

Они се сумњиче да су помогли Г. Д. тако што су предузели низ радњи у циљу извршења кривичног дела, његовог бекства и уклањања трагова.

Претходно је полиција претресом стана у Болечу који користе М. М., М. М., Г. Д., као и осумњичени С. М. (26) запленила око два килограма амфетамина и мању количину марихуане, због чега се они терете да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Такође, полиција је у претходном периоду код Ј. П. пронашла пиштољ са пригушивачем, због чега се он терети за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Осумњиченом Г. Д. је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву, док се М.М., Ј.П., М.М., Д.И., Ф.Г. и С.М. налазе у притвору.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".