Како медији тренутно преносе, обдукција тела је завршена и показала је да де те има више повреда главе од којих је једна безусловно смртоносна.

Он ће одговарати за кривично дело тешко убиство.

Да подсетимо, припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару ухапсили су Милоша Н. (25) из околине Власотинца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици са смртним исходом. Полиција је ухапсила и његову ванбрачну супругу Јелену Т. (23) из околине Зајечара, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело занемаривање и запуштање малолетног лица.

Према сазнањима, констатован је и расцеп јетре, а повреде нису могле настати падом, како је то изјавио Милош Н, очух из пакла, осумњичен за овај зверски злочин.

Наиме, Милош Н. је крвнички тукао двогодишњу бебу, дете његове ванбрачне супруге Јелене Т.

Према првим инфомацијама Милош Н. је детету нанео језиве повреде, ударајучи је по глави и телу, задњици, али и по гениталијама.

Осумњичени Милош Н. и Јелена Т. су јуче поподне сада покојну девојчивцу донели  у болницу и представили да повреде задобила падом.

Малолетна оштећена је преминула око 16.00 часова обзиром да су лекари изразили сумњу да су све повреде могле да настану падом тада је извршен увиђај и у кући у којој су живели пронађени су трагови крви.

У изјави коју је Милош Н. најпре дао у својству грађана осумњичени је изјавио да је пар пута ударио оштећену али да јој није нанео повреде од којих је преминула.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".