Певачица Марија Микић и њен супруг Јован Пантић су у јулу прошле године постали родитељи ћеркице Ђурђе, а само 40 дана после порођаја певачица је поново остала у другом стању. Иако су планирали да своју љубав крунишу браком после порођаја, у међувремену су одлучили да откажу венчање.

- Заказали смо свадбу и отказали, то само ми можемо (смех). Ипак је лепше да сви заједно, да онако растерећени будемо на журци. Желели смо да сви буду ту, да свима буде лепо, тако да ћемо неком другом приликом. Са нама се никад не зна – истакла је певачица у емисији „Практична жена“ и додала:

Фото: Принтскрин/К1 телевизија

 

- Ја и даље хватам бидермајер по свадбама. Ускоро ћу имати два детета, али се још увек нисам удала.

Певачица је недавно ушла у шести месец и открила да за разлику од прве одлично подноси другу трудноћу

Фото: Принтскрин/Инстаграм/wwwмаријамикиццом

 

Много ми је лакше, много сам опуштенија, много сам насмејанија, много се лакше борим са хормонским променама расположења, много сам мирнија. Свашта сам нешто са Ђурђом прошла, тако ми је много лакше сад са другом трудноћом. Супер сам – истакла је Марија и додала да још увек није смислила име за дечака који стиже.

- Војин ми је лепо, али не знам. Како буде. Кад га будем видела смислићу како ће да се зове. Најбитније ми је да буде здрав, да све буде како треба. Знам само да ће бити неко лепо и традиционално име – рекла је певачица.

(Ало.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".