Задругари су били изненађени Дејановим одговорима. Већина њих је очекивала да ће је скинути након јавног понижења.

- Зашто још увек носи бурму, баци је у језеро? - гласило је питање.

- Нећу је скинути, носићу је. Прија ми, драго ми је да видим на прсту да ми стоји, мени то ништа не мења - рекао је Дејан.

- А што си је бацио? - питао је водитељ.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Имао сам разлог. Свако ко мало боље размисли, може да зна. Далила не мора да носи, нема потребе да носи. Она је у односу, било би ружно да њена бурма кожу пара. Ја је носим, немам чију кожу да парам овде. Бурма је најмањи проблем, да могу да је избацим из срца, хтео бих. Ове ствари ми више вежу, прслук, сат... - додао је Драгојевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Знате кад носе људи мајицу СФРЈ, а живе у Србији. То је нека носталгија. Он жали за прошлим временима, не гледа реалне ствари. Дејан и даље жели да да себи за право да задржи Далилу и то поштујем. Она има став према томе и чека... Има своју емоцију. Сутра кад би Дејан кренуо да је пљује, сасвим би била друга прича. Они нису у вези, они су у браку. Све оно што је Мики причао, то важи за везу. Ја сам само рекао да Далила треба да озваничи везу тек после развода - истакао је Лепи Мића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- После оваквог понижења које је доживео у ријалитију, мени би било логичније да је устао и да је тражио развод брака. Логично би било, јер је ово понижење које је доживео - рекла је Миљана Кулић.

- А шта мења то? - питао је Дејан.

- Ево овако, бурму носиш из ината - поручила је задругарка.

- Неће га мање болети ако скине - сложили су се Решићева и Зола.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".